fbpx

Fint på Frogner hos Lene Orvik

Den populære bloggeren, Lene Orvik totalrenoverte sin nye leilighet og byttet ildsted.

 

I november i fjor kjøpte Lene Orvik, og kjæresten hennes, drømmeleiligheten. I en typisk Frognerbygård i Oslo, med høyt under taket, store luftige rom og stukkatur, fant hun hjemmet hun hadde fantasert om.

– For å få den stilen vi ønsket oss, bestemte vi oss for totalrenovering. Ved hjelp av god planlegging og flinke folk, fikk vi det til på to måneder. Lene tok også avgjørelsen om å bytte ut den gamle kaminen.

Fjerning av den gamle kaminen og installeringen av peisovnen gikk lettere enn forventet. Vi fikk anbefalt folk fra Ildstedet. Noen supre herremenn fra Ildstedet Asker kom på besøk to ganger og fikset og ordnet alt!

 

Scan 85 i den nyoppussede leiligheten til Lene.

 

Scan 85 – møbel og peisovn

– Jeg ville ha en frittstående peisovn slik at jeg kan se den fra flere vinkler. Det gjør noe med rommet. Jeg valgte Scan 85 fordi den er helt rå! Den er moderne, minimalistisk, stor og KUL. Elsker at den er hvit. Den blir både som et møbel og en peisovn for meg.

Det ble akkurat sånn jeg hadde sett for meg, og Scan 85 passer perfekt inn i resten av interiøret. Vi har allerede blitt veldig glad i peisovnen vår, avslutter Lene Orvik.

 

Slik så den gamle kaminen hos Lene ut før hun pusset opp.

 

Foto: Linda Elmin, hviit.no – Tekst hentet fra www.ildstedet.no

Tips og råd

Slik kan det bli hjemme hos deg

Her kan du følge våre montørteam fra Varmeforum Montasje. https://instagram.com/peismontering?igshid=840hieioskbf

Les hele saken
Tips og råd

Fra åpen peis til rentbrennende ildsted

Har du en gammel flott åpen peis som sjelden er i bruk? Vi gir deg inspirasjon og tips ved fornyelse av din gamle peis eller ovn. Ved å sette en moderne peisinnsats får du et fantastisk flammebilde kombiner med mer miljøvennlig og økonomisk fyring. Hos oss får du hjelp til alt du trenger – og vi kan godt ta hele jobben om du ønsker det.

Les hele saken
Tips og råd

Tips for riktig vedfyring

Å fyre med ved gir både varme og kos i hjemmet. Men det er noen kjøreregler det er greit å vite om for maksimal effektivitet og hygge. Riktig vedfyring er avhengig av flere faktorer; både å bruke tørr og riktig ved, å fyre opp riktig, og ikke minst å ha tilstrekkelig lufttilførsel.

Les hele saken
Flere tips og råd