Forside /  Fint på Frogner hos Lene Orvik

Fint på Frogner hos Lene Orvik

Den populære bloggeren, Lene Orvik totalrenoverte sin nye leilighet og byttet ildsted.

I november i fjor kjøpte Lene Orvik, og kjæresten hennes, drømmeleiligheten. I en typisk Frognerbygård i Oslo, med høyt under taket, store luftige rom og stukkatur, fant hun hjemmet hun hadde fantasert om.

– For å få den stilen vi ønsket oss, bestemte vi oss for totalrenovering. Ved hjelp av god planlegging og flinke folk, fikk vi det til på to måneder. Lene tok også avgjørelsen om å bytte ut den gamle kaminen.

Fjerning av den gamle kaminen og installeringen av peisovnen gikk lettere enn forventet. Vi fikk anbefalt folk fra Ildstedet. Noen supre herremenn fra Ildstedet Asker kom på besøk to ganger og fikset og ordnet alt!

 

Scan 85 i den nyoppussede leiligheten til Lene.

 

Scan 85 – møbel og peisovn

– Jeg ville ha en frittstående peisovn slik at jeg kan se den fra flere vinkler. Det gjør noe med rommet. Jeg valgte Scan 85 fordi den er helt rå! Den er moderne, minimalistisk, stor og KUL. Elsker at den er hvit. Den blir både som et møbel og en peisovn for meg.

Det ble akkurat sånn jeg hadde sett for meg, og Scan 85 passer perfekt inn i resten av interiøret. Vi har allerede blitt veldig glad i peisovnen vår, avslutter Lene Orvik.

 

Slik så den gamle kaminen hos Lene ut før hun pusset opp.

 

Foto: Linda Elmin, hviit.no – Tekst hentet fra www.ildstedet.no

Top