Forside /  Tjenester

Befaring

Varmeforum kan være behjelpelige med gratis befaring hjemme hos deg!

Når man skal bytte ildsted hjemme er det flere faktorer som skal vurderes, her kan vi komme med nyttige innspill om den nye installasjonen av ny ovn. Viktigst for oss er at alle skal føle seg trygge i sitt hjem. Hva kan vi bidra med? Vurdere tilstand på skorstein/pipe i deres bolig. Rette feil/mangler påvist av Feiervesenet. Komme med forslag til forbedringer på eksisterende fyringskilder. Fjerne eldre installasjoner og komme med forslag til nye effektive oppvarmingskilder. Montere stålpiper og rehabilitere eldre skorsteiner/piper etter dagens krav.

 

Bestille befaring >>

 

 

Montering

Varmeforum AS monterer alt av ildsteder, oppbygging av peiser,rehabilitering av piper og annet arbeid som kunden ønsker.

Montering av stålpipe
OBS! Installasjon av stålskorstein er søknadspliktig til lokale byggemyndigheter. Huseieren er selv ansvarlig for at de foreskrevne sikkerhetskrav er oppfylt og for at installasjonen blir inspisert av kvaliifisert kontrollør.

Varmeforum AS tar oppdraget med oppsetting av stålpipe. Vi sørger for at det blir søkt til kommunen med oppsetting av pipe, slik at du som kunde blir ivaretatt. Ta med tegninger til butikken så kan De gi et pristilbud på pipe og montering.

 

Montering av ovner og peiser

  • Ovner og peiser
  • Stålpiper
  • Gasspeiser

 

 

Kontakt Varmeforum AS
Montørleder Robert Steen
Telefon: 45 47 96 00
Mail: post@vfmontasje.no

Rehabilitering

Varmeforum AS kan rette avvik fra Feiervesenet. Vi er behjelpelig med befaring av din skorstein. Ta kontakt og vi gir deg en fast pris på oppdraget.

Vi rehabiliterer alle skorsteiner:

  • Teglskorsteiner (alternative løsninger kan være, keramiske rør,stive og fleksible stålrør)
  • Elementskorsteiner (alternative løsninger kan være stål rør)

 

 

Top